Σελίδες1

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

" Η ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ "

Η ελιά περιέχει πάρα πολλές ευεργετικές ουσίες για την υγεία του ανθρώπου, όπως αποδεικνύουν οι πολλές έρευνες που έχουν γίνει γύρω από το θέμα και τις οποίες μπορεί κάποιος να βρει στην πλούσια βιβλιογραφία που υπάρχει γύρω από την ελιά και τις ιδιότητες της.
Εμείς εδώ, θα επικεντρωθούμε σε μια έρευνα που διεξαγάγαμε σε συνεργασία με την Ελαιουργική και το Εργαστήριο Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η έρευνα μας αυτή αφορά το Μασλινικό οξύ, ένα από τα τριτερπενικά οξέα της ελιάς, μια ουσία που βάσει ερευνών, κυρίως από Ισπανούς ερευνητές, καταπολεμά επιλεκτικά τον καρκίνο του παχέως εντέρου....
Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαιώνουν προηγούμενη έρευνα Ισπανών ερευνητών κατά την οποία αποδείχθηκε ότι  η Ελληνική Μέθοδος Επεξεργασίας (πολύμηνη ζύμωση σε αλμύρα) δεν ελαττώνει το Μασλινικό Οξύ που περιέχεται στην ελιά από το δένδρο, σε αντίθεση  με την Ισπανική Μέθοδο –όπου η ελιά ξεπικρίζει με τη χρήση καυστικής σόδας, αλλά και
 με την Μέθοδο της Καλιφόρνιας, όπου γίνεται μετατροπή της πράσινης ελιάς σε μαύρη, με τεχνητή οξείδωση, χρησιμοποιώντας καυστική σόδα
                                                          Συνοψίζοντας, στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστό σε κάθε καταναλωτή   ανά τον κόσμο πως τρώγοντας φυσικές ελιές, επεξεργασμένες  με την Ελληνική Φυσική Μέθοδο, προσφέρει ένα σπουδαίο όφελος στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...